«

»

Apr 20

Lediga Platser Klass 5 ht 2013

Lediga Platser Klass 5 ht 2013, Kristna skolan Oasen, Nacksta, Sundsvall

Att du har tagit dig tid att besöka vår webbplats visar att du är en engagerad och framåttänkande förälder som aktivt söker bästa möjliga undervisning för ditt barn (klicka här och fyll i vårt intresseformulär).

Lediga platser klass 5 ht 2013, Kristna skolan Oasen, Nacksta, Sundsvall

Lediga platser klass 5 ht 2013

Vi har lediga platser i klass 5 inför höstens skolstart (ht 2013) och om du har en son eller dotter du tror skulle vilja gå i en mindre, lugn skola med bevisade goda resultat sedan många år tillbaka så har du kommit till rätt plats.

Varför Kristna skolan Oasen?

Som du redan säkert vet är Kristna skolan Oasen en mindre skola som sedan många år tillbaka har påvisade mycket goda studieresultat. Här kommer lite information för att stödjer dina tankar om att vi är rätt skola för ditt barn!

  • Som elev här blir ditt barn en i vår stora familj av elever och kan glädja sig åt att gå på en skola som under de sista 11 åren har haft bland de högsta meritvärdena för avgångsklasser (klass9) i Sundsvalls  kommun
  • Våra elever har möjlighet att få mer tid per elev, avsatt från lärarna, än i stort sett alla andra skolor i Sundsvalls kommun, tack vara vår mycket höga lärartäthet.
  • Eleverna äter nylagad skolmat varje dag, lagad i vårt eget kök på skolan.
  • Vi har engagerade lärare som tillsammans med eleverna jobbar mot uppsatta studiemål.
  • Eleverna har nära till kommunala färdmedel men samtidigt ligger skolan i ett lugnt avskilt grönområde med lite trafik.
  • Skolan drivs av en ideell förening utan vinstsyfte (inga vinstuttag av ägarna).

klicka här och fyll i vårt intresseformulär

Ta Inte Risken att Vänta!

Ta inte risken att vänta nu när du redan har gjort det kloka valet att undersöka vår skola.

Kontakta oss så snart du kan för att vi ska ha en möjlighet att träffas och att tillsammans kunna komma överens om hur vi går vidare med ert intresse för skolan.

Ring oss så snart som möjligt för att försäkra er om en plats långt fram i kön till klass 5, ht 2013.

klicka här och fyll i vårt intresseformulär

Vi behöver  den tid som är kvar av vårterminen för att tillsammans kunna komma överens om studiebesök, förmedla all relevant information om skolan samt göra en utvärdering av ert barn. Allt för att vi tillsammans ska kunna försäkra oss om att skolan är rätt plats för ert barn och att ni ska känna er säker på att ni har gjort rätt val när ni kontaktade oss. 

Print Friendly
Switch to mobile version